Genopretning af skøjteanlægget på Genforeningspladsen er standset

15.01.2018
Skøjteanlægget bliver desværre ikke genetableret i 2019
Byggeri København har standset genopretningen af skøjteanlægget på Genforeningspladsen, da projektet bliver langt dyrere end tidligere estimeret. Det er nødvendigt at skaffe supplerende midler, hvis den planlagte genetablering af skøjtebanen skal gennemføres. Der bliver arbejdet på at rejse midler i forbindelse med forhandlingerne om budget 2020 i Københavns Kommune, og genopretningsprojektet afventer derfor disse forhandlinger.

Boldklubben Union kan dermed stadig træne og afvikle kampe på kunstgræsbanen, frem til en genetablering går i gang. Hurtigløberforeningen af 1972 mister beklageligvis endnu en sæson med træning i København.

Med standsningen af projektet, kommer skøjtebanen nu tidligst i brug til november 2020, såfremt der afsættes yderligere midler i Budget 2020.

Som alternativ kan du stå på skøjter i Københavns skøjtehaller: Ørestad Skøjtehal og Østre Skøjtehal.