Aktiviteter på idrætspladsen

• Christine Krogsgaard
Genforeningspladsen indeholder mange forskellige aktiviteter - fx tennis, padel tennis, fodbold og petanque

Tennis

Der findes i alt 9 grusbaner på Genforeningspladsen, som Arbejdernes Tennis Klub råder over.

Læs mere på ATK's hjemmeside www.atk-tennis.dk.

Padel tennis

Padel tennis er en forholdsvis ny sport i Danmark, og er en kombination af squash og tennis. Det er sjov og populær sport som typisk spilles som double.

Grøndal MultiCenter råder over de 2 udendørs padel tennis baner, som ligger på Genforeningspladsen.

Prisen er kr. 195,- pr. time. Book padel tennis via bookbyen.dk. Adgangsbrik afhentes i Informationen hos Grøndal MultiCenter, hvor der ligeledes er mulighed for at leje udstyr.

Petanque

Det er 6 petanquebaner på Genforeningspladsen. Disse benyttes bl.a. af idrætspladsens petanqueforeninger, men kan også lejes gennem Grøndal MultiCenter for kr. 50,- pr. time. Book petanquebaner via bookbyen.dk

Fodboldbaner

Der er etableret en ny 11-mands kunstgræsbane, som primært benyttes af Boldklubben Union, men kan lejes i et mindre omfang for kr. 375,- pr. time. Book udendørs fodbold via bookbyen.dk.